Kennis maken met etherische olien?

In de blog Een duurzaam leven leiden heb ik al eens kort omschreven hoe wij begonnen zijn met etherische olien. In januari hadden wij de starterskit van Young Living aangeschaft. Dit was best een investering, maar hier hebben wij nog geen moment spijt van gehad! Ik ben er zelfs zo enthousiast over dat ik het graag wil delen met iedereen die het leuk lijkt!

Ik heb bedacht om dit te doen door middel van een online workshop. Dit is de ultieme manier om de essentiele olien eens te proberen! En het leuke is? Je doet het lekker thuis! Ideaal toch in deze tijd?! Ik stuur van te voren (lees: mijn moeder) de ingredienten en samples naar je toe! En ik begeleid je persoonlijk bij het doen van de opdrachtjes die ik je geef. Klinkt leuk toch?

Wat houdt het precies in?
✓ Persoonlijke begeleiding
✓ Materiaal
✓ Filmpjes met uitleg en demonstratie
✓ Opdrachten via Whatsapp
✓ Verzending naar jouw adres

Wat gaan we doen?
Via Whatsapp ga ik 5 dagen lang (korte) opdrachten sturen naar jou. Deze kun je inplannen zoals jij wilt. Ik ga je op verschillende manieren laten kennis maken met de olien en op het eind gaan we een leuke DIY doen!

Voor wie?
Voor iedereen die de olien van Young Living nog niet kent en hier graag ervaring mee wil opdoen!

Hoeveel kost het?
Ik hoef er alleen de onkosten voor en dat is 10,00 euro. Zelf even een potje kokosolie aanschaffen.

Ben je enthousiast? Wil je meedoen? Geef je dan snel op! De gegevens worden uitsluitend hiervoor gebruikt. Ik kan niet wachten!

Opgave Kennismaking Essentiële Oliën

  • Wat is een roller? Zie foto hierboven in het bericht als voorbeeld van een 'boost'roller

Djoke Marissen

Djoke Marissen woont in Roemenië, is 26 jaar en mama van Iulia ('18) en echtgenote van Ruben. Samen met Ruben werkt ze voor Stichting Human Impact Romania en richt zij zich voornamelijk op onderwijs aan arme kinderen.