DIY happy socks!

Afgelopen maart heeft Iulia happy socks gemaakt voor Ruben zijn verjaardag! Maar dit is natuurlijk een heel leuk cadeau ook voor vaderdag! Ik hou ervan om cadeaus te geven die ook daadwerkelijk gebruikt worden. Dus geen cadeaus die na een paar weken in de prullenbak belanden of cadeaus die jaren achterin de kast staan te verstoffen.

Dit cadeau is ideaal daarvoor! Iedereen gebruikt sokken en hoe leuk is het als je dochter er nog iets moois op getekend heeft?! Waar ik het idee vandaan heb? Pinterest! Daar staan sowieso veel leuke ideeën op!

Het enige wat je nodig hebt zijn textielstiften en sokken in de maat van de vader of opa. Op witte sokken komt de tekening van je kind natuurlijk het mooiste uit, maar Ruben draagt eigenlijk geen witte sokken, dus heb ik lichtgrijze sokken gekocht hiervoor. Iulia vond het super leuk om te doen. In verband met haar concentratie hebben we er wel meerdere dagen over gedaan. Dus doe het niet op het laatst moment 🙂

Toen ze klaar was met kleuren heb ik er nog op geschreven: ´happy socks´ en ´made by Iulia´ en vervolgens leuk ingepakt.

Djoke Marissen

Djoke Marissen woont in Roemenië, is 26 jaar en mama van Iulia ('18) en echtgenote van Ruben. Samen met Ruben werkt ze voor Stichting Human Impact Romania en richt zij zich voornamelijk op onderwijs aan arme kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *