Over mij

Hoi!

Ik ben Djoke, 26 jaar oud en woon in Roemenië. Hier woon ik samen met mijn man Ruben en onze dochter Iulia (juli 2018). Wij werken samen als vrijwilligers in Roemenië namens stichting Human Impact. Naast dit werk waar we de hele week druk mee zijn, hebben we (gelukkig) ook nog een sociaal leven. We gaan naar een kerk en daar hebben we veel vrienden ontmoet.

Ik vind het leuk om in de pen te klimmen. Het zit in de genen. Een boek schrijven staat nog op de Bucketlist van mijn moeder. En mijn zusje heeft er zelfs haar werk van gemaakt als schrijvende journaliste bij een weekblad. Ik houd het liever bij mijzelf. Deze blogs zijn stuk voor stuk mijn pareltjes. Dingen die ik meemaak, waar ik tegenaan loop of die ik simpelweg leuk vind om te doen.

Daarnaast is het ook makkelijk om soms van je af te schrijven. Ruben vindt me vaak een kletskop en heeft niet altijd zin in mijn geklets. Met mijn Roemeense vriendinnen kan ik goed praten, maar soms door culturele verschillen of de taalbarrière is dit wel lastig. In je moedertaal communiceren is natuurlijk het fijnst en het meest vertrouwd.

Ik hoop dat jij wel mijn geklets wilt aanhoren! 😉

Liefs, Djoke