Starter bundle bestellen

Wat gaaf dat je de starter bundle wilt bestellen en daarmee je olie avontuur begint! Om de bestelling wat gemakkelijker te laten verlopen, heb ik dit formulier gemaakt. Hieronder staan alle mogelijkheden om te bestellen op een rijtje met de prijzen erbij. Als ik het ingevulde formulier van jou binnen krijg, ga ik een Young Living account voor je aanmaken. Deze week krijg je een e-mail van mij met jouw accountgegevens en kun je ze zelf wijzigen.

Als je de starter bundle bestelt, ontvang je de volgende 12 olien:
> Lavender
> Lemon
> Peppermint
> Frankincense
> Copaiba
> Orange+
> Thieves
> PanAway
> Stress Away
> Purification
> R.C.
> DiGize

En hierbij zit ook een difusser. Zie de afbeelding hieronder. Je hebt de keuze uit vier verschillende difussers. Ook kun je ervoor kiezen om de draagolie V-6 erbij te bestellen. Deze V6 olie houdt de kwaliteit van de essentiele olien beter in ere dan een draagolie van de drogist. Ook geeft het geen pukkels en trekt het goed in. Bijna alle essentiele olien moeten verdund worden, zeker in het begin. Als je de starter kit in combinatie met de V6 olie bestelt, krijg je er in december de olie Lime (15ml) gratis bij!

Tevens maak ik een spaarprogramma voor je aan dat Essential Rewards heet, zodat je bij je bestelling korting krijgt op de verzendkosten. En als je de V6 olie erbij bestelt nog die extra olie ontvangt. Daarnaast spaar je ook punten over je bestelling. Die punten kun je weer gebruiken om gratis producten te bestellen. Je zit nergens aan vast. Wil je het bij deze bestelling laten en verder niets meer bestellen, dan zeg ik het programma voor je op. Geen addertjes, geen gedoe!

Bestelformulier

Geef hieronder aan wat je wilt bestellen en ik ga het voor je regelen. Stuur mij bij vragen, gerust een berichtje!
  • De prijzen zijn excl 12,09 euro verzendkosten. Deze gelden voor alle starter bundle hetzelfde. Als je de starter bundles in een actie koopt, wordt deze nog verekend met onderstaande bedragen.